Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Udhëtimet

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira 

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë,

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne

BUDAPEST, VIENNA

Fundjavë në Budapest dhe Vienë

 

Nisja të premten, kthimi te dielen.

3ditë | 2 netë | 175€ per person

Akomodim + Mengjes

Të përfshira në çmim:

 • ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Transportin me autobus komod të Sharr Travel
 • Akomodimin në Hotel 
 • Shërbimi në hotel Fjetje me mengjes
 • Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit
 • Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit 

 


Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

 •  Nisja nga Prizreni në 18:00 (te stacioni)
 • Nisja nga Theranda në 18:30 (te stacioni)
 •  Nisja nga Mitrovica në 18:40 (te stacioni)
 •  Nisja nga Vushtrria në 19:00 (te stacioni)
 •  Nisja nga Prishtina në 20:00 (te stacioni)


Nisja më 16 Shkurt 2024, Kthimi më 19 Shkurt 2024.

Agjenda:

Dita 1: Arritja ne Budapest te shtunen me date 17.02 rreth ores 08:00-09:00, City tour ne Budapest, akomodimi ne hotel me 4yje, pasdite dhe mbremje e lire fjetje ne hotel .

Dita 2: Ekskurzion tere dites ne Viene, nisja nga Budapesti pas menngjesit ne ora 8:30, arritja ne Viene rreth ores 12:00, city tour ne Viene deri ne ora 16:00. Nisja per Budapest ne ora 16:00-16:30.Arritja ne Budapest ne ora 19:30-20:00, mbremje e lire, fjetje.

Dita 3: Mengjesi ne Hotel, pas mengjesit ne ora 9:00 nisja per Kosove, arritja ne Prishtine 22:00-23:00.


☎️ Për rezervime kontaktoni në:

 • 038/610015;
 • 049/610015;
 • 044/610015;
 • 044/542029 (viber);
 • Prizren 029/224016 ;

ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani