www.sharrtravel.com /// SHARR TRAVELGjuha: SHQIP Language: ENGLISH
SHARR TRAVEL

 Qka ofrojme ?
1

Rezervimin e biletave per te gjitha destinacionet boterore.
Pjesmarjen ne panairet, kongreset, konferencat nderkombetare.
Rezervimin e hoteleve anembane botes.
Udhetime me autobus komod per Itali, Gjermani, Austri, Zvicerr etj.
Aranzhmane turistike verore dhe dimerore.
Lundrime me Traget.
Udhetime grupore ekskurzione brenda dhe jashte vendit.
Vizita vendeve kulturore historike.
Ofrojme autobusa, minibusa ne sherbime ditore, javore.
Si dhe shume agjenda javore per ti kaluar pushimet ne qdo skaj te botes. 
Kosove -