Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 246 829

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
HYRJA PËR AGJENT
Me rastine hyrjes ju i pranoni rregulloret e sistemit
Vikend në Sarandë

Vikend në Sarandë

Nisjet e radhës:  24.02.17;   03.03.17;    10.03.17;   17.03.17;   24.03.17;   31.03.17;   08.04..17;  15.04.17;  21.04.17;  29.04.17
Koha e qëndrimit: 2 netë e 3 ditë

Vendi: Sarandë
Shërbimi: Gjysëm pansion (fjetje, mëngjes dhe darkë). Akomodimi në Hotel Nertili 4*, Erdano 4*, Iliria 4* dhe Mediteran 4*
Cmimi: 55 euro për person
Gratis: Vizita në Gjirokastër, Syri i Kaltër, Butrint, Vlorë, Ksamil etj. Pijet,  ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit.

                                        AGJENDA 

Dita e parë
: Nisja nga Prishtina të premten në ora 07:00, nga Suhareka në 07:35, nga Prizreni në 08:20. Arritja në Gjirokaster rreth orës 15 :00. Vizitë qytetit dhe Kalasë së Gjirokastërs deri në ora 17:00. Vizitë Syrit të kaltër deri në ora 19:00.  Arritja në Hotel rreth orës 19:45. Darka, mbrëmje e lirë.

Dita e dytë: Mengjesi në Hotel. Pas mëngjesit vizitë qytetit të Butrinti, pastaj vizitë ishujve të bukur të Ksamilit deri në ora 16:00, pastaj vizitë Sarandës.  Kthimi për darkë në Hotel, pas darkës mbrëmje me muzikë live, relaksim, fjetje.

Dita e tretë: Mengjesi në hotel. Pas mëngjesit nisja për kthim në Prishtinë. Gjatë rrugës vizitë Himarës, Broshit, Dhërmiut. Vizitë qytetit te Vlorës. Arritja në Prishtinë rreth orës 22:00

Shpejt, sigurt dhe këndshëm.

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook