Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 246 829

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
HYRJA PËR AGJENT
Me rastine hyrjes ju i pranoni rregulloret e sistemit
Vikend në Ulqin&Budva / 2 ditë,1 natë

Vikend në Ulqin, Budvë, Tivat & Kotorr

Koha e qëndrimit: Nisja çdo të shtunë, kthimi të dielen
Shteti: Budvë – Mali i zi
Shërbimi: Udhëtimi dhe shërbimet e akomodimit në hotel
Çmimi: 38€ për person për shërbimet e udhëtimit dhe akomodimi në hotel Mediteran 4* në Ulqin  me mëngjes dhe darkë.
Gratis:  Vizitat në St. Stefan, Tivat dhe Kotorr. Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet tjera gjatë udhëtimit me autobus. 
Nisja e radhës: 22.04.2017

                                             AGJENDA 

Dita e parë: Pas grumbullimit të udhëtarëve nga qytetet përkatëse, vazhdimi i rrugës për në Ulqin. Arritja në Ulqin rreth orës 14:00, vizitë Kalasë së Ulqinit deri në ora 16:00.Akomodimi në hotel, pasdite e lirë, darka në hotel. Relaksim dhe fjetje.

Dita e dytë: Mëngjesi në hotel, pas mëngjesit vizitë  Budvës, vizitë Tivatit, pastaj nga Tivati kalimi me traget ne Kotorr.  Nisja për kthim në Prishtinë. Arritja rreth orës 21:00

                                                                    Përjeto kënaqësinë me “Sharr Travel”        

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook