Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
HYRJA PËR AGJENT
Me rastine hyrjes ju i pranoni rregulloret e sistemit
Pushim 5 ditorë në Velipojë

Pushim 5 ditorë në Velipojë

Nisjet realizohen çdo ditë
5 ditë / 4 netë
Akomodimi në Hotel Lakaj - Velipojë
Shërbimi: Fjetje, mëngjes, drekë, darkë (pansion i plotë)
Çmimi: 80€ për person


Nisja nga Prishtina në ora 05:00 (Zyret në Dardani)
Nisja nga Theranda në ora 06:00 (stacion)
Nisja nga Prizreni në ora 06:30 (stacion)
Nisja nga Gjilani në ora 04:00

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook