Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
HYRJA PËR AGJENT
Me rastine hyrjes ju i pranoni rregulloret e sistemit
Pushim 5 ditorë në Ulqin

Pushim 5 ditorë në Ulqin

Nisja cdo të mërkure dhe të premte
5 ditë / 4 netë
Akomodimi në Hotel Albatros - Ulqin, me mëngjes dhe darkë
 Çmimi: 110€ për person
Nisja e radhës me dt: 07.06.2017

AGJENDA

Dita 1: Nisja nga Prishtina në ora 07:00 (te zyret në dardani), nisja nga Theranda në ora 08:00 (stacion), nisja nga Prizreni në ora 08:30 (stacion). Vazhdimi i rrugës, ndalesa sipas kërkesave. Arritja në Ulqin rreth orës 15:00. Akomodimi në hotel. Pasdite e lirë. Darka në hotel. Relaksim, fjetje.

Dita 2: Mëngjesi në Hotel. Ditë e lirë në plazh. Darka në hotel. Relaksim, fjetje.

Dita 3: Mëngjesi në hotel, pas mëngjesit vizitë  Budvës, gjatë rrugës ndalesë në St. Stefan për fotografi (nga rruga lart). Pastaj vizitë Tivatit. Nga Tivati kalimi me traget ne Kotorr.  Kthimi për darkë në hotel. Mbrëmje e lirë, relaksim, fjetje.

Dita 4: Mëngjesi në Hotel. Ditë e lirë në plazh. Darka në hotel. Relaksim, fjetje.

Dita 5: Mëngjesi në hotel. Paradite e lirë në plazh. Lirimi i hotelit. Nisja për kthim në Kosovë.


 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook