www.sharrtravel.com /// SHARR TRAVELGjuha: SHQIP Language: ENGLISH
SHARR TRAVEL
 Qka ofrojme ?
1

Rezervimin e biletave per te gjitha destinacionet boterore.
Pjesmarjen ne panairet, kongreset, konferencat nderkombetare.
Rezervimin e hoteleve anembane botes.
Udhetime me autobus komod per Itali, Gjermani, Austri, Zvicerr etj.
Aranzhmane turistike verore dhe dimerore.
Lundrime me Traget.
Udhetime grupore ekskurzione brenda dhe jashte vendit.
Vizita vendeve kulturore historike.
Ofrojme autobusa, minibusa ne sherbime ditore, javore.
Si dhe shume agjenda javore per ti kaluar pushimet ne qdo skaj te botes.ALANYA - HOTELET 

GALERIA


Per me shume rreth hoteleve dhe gjithqka rreth rezervimit, te aranzhmaneve ne Turqi duhet te kontaktoni direkt ne zyret tona, ne Prishtine apo Suharek. Ju deshirojme pushime te kendeshme dhe te rehatshme per sezonen verore te 2010.

Shpejte, sakt, kendshem

Sharr Travel